Trygve Hoff fra innsiden

Vi inviterer til en eksklusiv helaften med nordnorsk visekunst med utsøkt sjømat som tilbehør. Oppdatert: Arrangementet er utsolgt.

Komponist, tekstforfatter og visekunstner Trygve Hoff (1938 - 1987) har satt dype spor i befolkningen, og musikkskatten han etterlot seg lever fortsatt i beste velgående. I forestillingen «Trygve Hoff fra innsiden» blir historien og musikken formidlet av Hoffs tidligere kone Kari og datter Sibeth.

En kystens poet

I 2016 utkom boka Trygve Hoff – kulturrabulisten fra nord der Hoffs liv og virke skildres. Boka er skrevet av Hoffs mangeårige kone Kari som i denne forestillingen formidler anekdoter fra et samliv, samtidig som parets datter Sibeth framfører farens tekster og musikk. Vi vil også få høre hvordan Sibeth bringer farsarven videre gjennom sine egne låter. Med på laget har de en mangeårig, nær venn av familien, landsdelsmusiker Asbjørn Ruud.

Latter og tårer

Dette blir et personlig møte med livet og virket til en mangfoldig kunstner, der verken latter eller tårer er langt unna. Her vil nok publikum kunne nikke gjenkjennende til både tekster, musikk og tematikk.

Sesongmat på menyen

På menyen står høstlige smaker - her får vi servert urtegravet kveite og ovnsbakt sei med årets ferske grønnsaker, samt multer til dessert. (Maten inngår i billettprisen, drikke til maten må bestilles utenom).

Gled deg til en helaften på Maskinverkstedet i Tromsø med vakre toner, skjemt og alvor og deilige smaker - alt formidlet med nærhet, varme og humor.

Her kan du bestille billetter:

Billetter onsdag

Billetter torsdag

Arrangementet er et samarbeid med Nordlysfestivalen og Sjømatfest, Kultur i Troms og Maskinverkstedet.

Tidspunkt: 9. og 10. september, kl. 19.00

Sted: Maskinverkstedet