Sjømatfest i hele byen

Dette er spisestedenes festivalretter

Tørrfisk av sei

229,-

på Bardus

Tørrfisk fra Halvors servert med broccolini, potet, soya og ingefærsmør. Serveres til lunsj alle dager i Sjømatfestuka.

Dagens bifangst

295,-

på Hildr

Med yuzu beurre blanc og smørdampet kål og potet.

Dagens fisk på Maskinverkstedet

Dagens fisk

305,-

på Maskinverkstedet

Servert med bakt småpotet, persillesaus, erter og hodekål.

Ramen

279,-

på Hav

Med torsk & bacon. Serveres med sommerkål, gulrot, nudler.

Grillet laks

299,-

på Hard Rock Cafe

Grilled Norwegian Salmon – glasert med en krydret og søt sennepssaus servert med hjemmelaget potetmos og dampede grønnsaker.

Morudoba Sake på Sumo

Morudoba Sake

159,-

på Sumo

Sushi med laks, vårløk, agurk og sriracha på innsiden. Knasende god med nøtter på utsiden og chilimajones på toppen.

Grillet piggvar

365,-

på Fiskekompaniet

Med ramsløk, spinat og smørsaus med løyrom fra Kalix.

Seibiff med løk

315,-

på Skirri

Med rømme, kapers, brunet smør, potetmos.

Klippfisk-suppe på Vinsmak

Klippfisk-suppe

250,-

på Vinsmak

Vi serverer klippfisk-suppe fra Halvors. Førsteklasses råvarer fra nord får møte gode smaker fra sør under Sjømatfest.

Pataniscas de bacalhau

275,-

på Helmersen

Klassisk, populær portugisisk rett med klippfisk som alle elsker.

Bouillabaisse

305,-

på Fangst

Tomatisert fiskesuppe servert med fisk, skalldyr, fennikel, kokt potet, selleri, gulrot og safranmajones.

Holmboe-pizzaen på Yonas

Holmboe

fra 149,-

på Yonas

Elsket av våre tilreisende gjester. En Holmbo-pizza inneholder laks og reker med pesto, purreløk og pinjekjerner.

Arctic

fra 149,-

på Yonas

Prøvd pizza med klippfisk? Arctic har rødløk, marinerte tomater, hvitløk, purre, grønn oliven, grovkvernet pepper, chiliolje og Maldon salt.

Skagen Toast

225,-

på Brewyard

Husets eget ølbrød danderes med reker, løyrom, skagenmiks og sitron.