Restaurantmeny

Dette er Tromsø-spisestedenes festivalretter under Sjømatfest. På menyen fra mandag 2. til lørdag 7. juni.

Pataniscas de Bacalhau

270,-

på Helmersen

Klassisk portugisisk klippfiskrett. André Pereira og Edgar Soares serverer ekte smak av Portugal med førsteklasses klippfisk fra Halvors.

Fangst-fjøla

565,-

på Fangst

En av våre signaturretter med røkt & gravet laks, laksemousse, røkt hval, Trondfjellskinke og Varanger-reker. I tillegg får du landbrød, surdeigkjeks, syltede grønnsaker, sennepssaus, ramsløkmajones & sitron.

Fangst-fjøla

Pannestekt kveite

345,-

på Fiskekompaniet

Pannestekt kveite med smørsaus, fennikel, urter og potet. Til både lunsj og middag.

Fireretters

1 195,-

på Ruda

Vi serverer en fireretters fra onsdag til lørdag. Økologisk laks fra Brødrene Karlsen, fisk og skalldyrsuppe, dagens ferske fangst og pannacotta på kulturmelk med lokale bær.

Bacalao med tørrfisk

235,- / 359,-

på Bardus

Opplev vår bacalao med tørrfisk fra Halvors, tomatsaus, oliven og potet. Fås som lunsj (235,-) eller middag (359,-).

Torsketunge-taco

175,-

på Mathallen

Torsketunge-taco med syltet gulrotsalat, salsa verde og grillet ananas.

Sim-Sim Poke på Sumo

Sim-Sim Poke

199,-

på Sumo

Sim-Sim Poke med laksesashimi og teriyaki saus. Servert med avokado, edamame-
bønner, jordbær, salat & vårløk på en seng av ris og toppet med sprø ris

Treretters

745,-

på Hildr

Vi byr på en treretters med skalldyr til forrett og fersk fisk til hovedrett og sommerens rabarbra til dessert.

Holmboe-pizzaen på Yonas

Holmboe-pizzaen

fra 149,-

på Yonas

Elsket av våre tilreisende gjester. En Holmboe-pizza inneholder laks og reker med pesto, purreløk og pinjekjerner.

Arctic-pizzaen

275,-

på Yonas

Prøvd pizza med klippfisk? Arctic har rødløk, marinerte tomater, hvitløk, purre, grønn oliven, grovkvernet pepper, chiliolje og Maldon salt.

Grillet Tørrfisk på Arctandria

Grillet tørrfisk

465,-

på Arctandria

Grillet tørrfisk fra Halvors Tradisjonsfisk er vår ubestridte signaturrett. Grilles med hvitløkssmør og serveres med bacon, gulrotstuing og poteter.

Hvalbiff

225,-

på Skirri

Hval med sommerkål, brokkolini, gulrotpuré, potet og soppsaus.