Tørrfisk & tango på Skansen

Fredag 9. juni, rett etter Nordlysfestivalens Sommerfest med Arktisk filharmoni på Vervet, inviterer vi til Tørrfisk & tango på Skansen.

Sjømatfest 2023 arrangeres 9. og 10. juni på Vervet. På nabotomta ligger Skansen, Tromsøs 1000-års sted – selve arnestedet for sjøfart, handel, fiskeriaktivitet siden slutten av 900-tallet.

– Det går ei sterk tradisjonsrik linje mellom norsk sjømateksport til land som Italia, Sør-Amerika, Spania, Portugal – hvor moden fisk, som klippfisk, saltfisk og tørrfisk, spiller en sentral rolle, sier festivalsjef Marit Rein.

Og det er nettopp denne type fisk som Gunnar Jensen (Mathallen og Fjellheisen Panorama) og italienske Gino Minacapilli vil by gjestene på.

Bandet Habaneroz sørger for at de smakfulle rettene får tonefølge av musikk fra markedene som vi i lange tider har forsynt med moden fisk – blant annet spansk flamenco, søramerikansk salsa, latinamerikansk rumba og ikke minst frisk og fyrrig tango. Les mer om Habaneroz her: https://www.habaneroz.no

Scena og matstasjonene vil være plassert utendørs. Det vil også være mulig for publikum å trekke inn på Skansen og på Bårstua.

Billettprisen inkluderer mat og konsert. Drikke kjøpes i baren.

– Vi håper at mange bedrifter vil legge sommerfesten sin hit. Vi lover at dette blir skikkelig flott! sier Rein.

Arrangementet er støttet av Fiskeprodusentenes fond og arrangeres i samarbeid med Wilsgård Fiskeoppdrett AS.

Her kan du kjøpe billetter.