Tennfjord til Sjømatfest

Endelig blir det Sjømatfest! Vi åpner kalaset med sjømat, stettglass og Ingvild Tennfjord. Kjøp billetter i dag!

Vi har tilgang til råvarer i verdensklasse. Et hav av nytelse er bare en armlengdes avstand unna. Men hva drikker man egentlig til den lekre sjømaten? På denne smakingen lærer vin-anmelder og forfatter Ingvild Tennfjord bort sine aller beste triks. Hun viser deg ulike druer og stiler, som har det til felles at de løfter smakene opp enda noen hakk. Du vil bli en bedre vinsmaker, lære å gjenkjenne kvalitet og kanskje viktigst av alt - finne dine personlige favoritter.

Restaurant Skirri serverer en «smaksplanke» med småretter fra havet. Dette inkluderer blant annet bruchetta med blåbærgravet kveite, rødbetsyltet laks og en kremet fiskesuppe. Slik får du selv teste de ulike vinene til ulik sjømat. Smaksplanken er inkludert i billettprisen.

Kurset blir arrangert på Kystens hus, i byens kanskje flotteste kantine - med utsikt over sundet og Tromsøbrua.

Vi smaker fem viner (også inkl i billettprisen). Passer for både nybegynnere og viderekomne.

Gled deg til et vinkurs du ikke har opplevd maken til!

OM INGVILD TENNFJORD: Tennfjord er kjent som forfatter, sommelier – og som Norges mest leste vinskribent. Hun har en leken, usnobbete og humoristisk tilnærming til vinens forunderlige verden. Tennfjord er en briljant formidler som avmystifiserer vinspråket og garanterer kursdeltakerne innsikt og opplevelser. Hennes brede faglige kunnskap om vin, kombinert med denne unike formidlingevnen, gjør henne svært etterspurt over hele landet. Hun har holdt hundrevis av vinkurs og foredrag i Norge, og gleder seg til å komme til Tromsø for å holde kurs.

(Obs! Ingvild Tennfjord sto også på plakaten til den koronaavlyste Sjømatfesten i 2020. Da ble billettene utsolgt på et blunk!)

Billetter kan kjøpes i dag!