– Skikkelig rock for mennesker og dyr

– Vi gleder oss masse til å spille på Sjømatfest 2023 for vi elsker sjømat i alle former og farger! Vår favoritt er fiskekake. Det spiser vi nesten hver dag både varm og kald, til frokost, lunsj eller middag, sier Heidi Solheim, som sammen med resten av bandet skal fylle Slipptorget på Vervet med rock, blues og pop på festivallørdagen.

I tillegg til frontfigur Heidi Solheim på sang og gitar, består Dinosaus av Kristian Olstad på gitar, Espen Jakobsen på bass og Ole-Morten I. Lekang på trommer.

På Sjømatfest skal Dinosaus framføre en konsertforestilling som vil passe for hele familien.

Forestillingen handler om bandet Dinosaus og deres vei mot å nå målet om å bli rockestjerne, men etter hvert skjønner de at dette ikke er riktig så enkelt. Å være rockestjerne handler jo ikke bare om å være kjendis, få like mange fans som Justin Bieber og å komme i Se & Hør, slik Dinosaus kanskje først hadde tenkt seg… Eller..

På en humoristisk, men også ettertenksom måte vil publikum tas med inn i Dinosaus sin rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene gjennom sangtekster og forskjellige situasjoner som oppstår underveis.

Heidi Solheim kommer fra Øverbygd i Troms, og er utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Hun er kjent for mange som låtskriver og vokalist i bluesrockbandet Pristine.  

I 2014 ga hun ut barnealbumet Dinosaus, og to år seinere kom oppfølgeren Dinosaus & Lortefall. I 2021 ble plata En meter fra lansert. For denne ble hun nominert til Spellemannsprisen i klassen barnemusikk.

I dag er hun bosatt i Lillesand – og ser veldig fram til en tur nordover.

– Det blir ekstra stas å få spille utendørs på Vervet. Her skal vi spille skikkelig rock for både mennesker og dyr, sier Solheim, og røper at hun har ett viktig spørsmål hun gjerne vil ha besvart under Sjømatfest.

– Hvordan ser egentlig rockefoten til en krykkje ut? Kanskje vi får svaret denne lørdagen!

Foto: Daniel Lilleeng og Yngve Olsen. Illustrasjon: Kine Kjær