Velkommen til Smugspising

Fredag 16. oktober fyller vi dette smuget med massevis av deilig sjømat-streetfood.

Synes du det er lenge å vente helt til Sjømatfest 2021 med å nyte streetfood av sjømat? Det synes i hvert fall vi, og inviterer derfor til en tjuvstart med Smugspising i Lehnesmåttet i Storgata i Tromsø.

Vi åpner serveringa klokka 11.00, og holder på så lenge maten rekker.

Våre samarbeidspartnere Lerøy, Norway Royal salmon og Hermes står for råvarene i menyen, og kokkeleringen utføres av Rå og Radisson Blu. Det er med andre ord duket for en fredagslunsj i særklasse!

Klippfisktriks
Her får klippfisken følge av marinerte tomater og oliven. Bacalao, tenker du kanskje – nå også i Yonas sin pizza Arctic.

Poke bowl
Møtet mellom to eksotiske øyer! Lerøy kombinerer smakene fra pokens hjemland Hawaii, med spretten laks under nordlyset på Skjervøy.

Sushiburrito laks
Skulle smaksløkene gå seg ville på ferden fra japansk sushi til meksikansk burrito – vil du garantert kjenne igjen hovedpersonen Norway Royal salmon.

Torsk på kroken
Barentshavets storsjarmør – nå i burrito- og sushidrakt. Hermes AS flørter hemningsløst med nye smaker. Oh my cod!

Holmboe
I pizzaens hjemland elsker de vår fisk på flortynne bunner. Yonas har latt seg inspirere med laks og reker på Holmboe sjømatpizza.

Framtidssuppa
I framtida må vi spise flere arter fra havet. Lyngen Seaweed og Fiberfish slår seg på lag med Lerøy, og med tang og tørrfiskpulver koker de suppe på framtida.