Sommerflørt med Ingvild

Bli med på vinkurs med sommerens favoritter.

De fleste drømmer om å oppleve at mat og vin smelter sammen i en høyere enhet. Det skjer når vinekspert Ingvild Tennfjord igjen tar oss med på vinkurs.

BILLETTER FINNER DU HER: 

https://bit.ly/3Ui9oAr

Vinene som elsker sjømat

- Den vinen du elsker å drikke i sofakroken har kanskje ikke de egenskapene som skal til for å løfte måltidet ditt. I kombinasjon med sjømat skal vi sammen oppleve at summen av mat og vin blir mer enn summen av seg selv, sier Ingvild Tennfjord.

- Og vi skal løfte de fantastiske råvarene dere har enda noen hakk. 

Vårens vakreste eventyr

Norges fremste vinformidler er igjen invitert til Tromsø og Sjømatfest. Vår samarbeidspartner Radisson Blu dekker bordene, byr på en spennende smaker av sjømat og priser våren med  sommerens viner.

- Vi tjuvstarter Sjømatfest og inviterer til vinkurs allerede 24.mai. Vi ser fram til en lærerik kveld sammen Tennfjord som vårt «vårens vakreste eventyr», sier arrangementsansvarlig Morten Gammelgård Pedersen i Radisson Blu.

"Vinene som elsker sjømat" var tittelen på vinkurset med Ingvild Tennfjord i kantina på Kysten Hus i 2022.

Løfter om sol og sommer

Vinene vi får møte gir løfter om sol og sommer med bobler, hvitvin og rosévin. 

- Det er alltid hyggelig å besøke Tromsø og jeg gleder meg vilt, sier Tennfjord. 

Den populære vinformidleren har i et helt tiår befunnet seg på toppselgerlista over vinbøker og hun skriver vinspalter som leses av en million mennesker ukentlig. Målet da hun startet var å formidle vin på nye måter til mennesker som hadde lyst å lære mer om vin.

Vokser på SoMe

- For ti år siden handlet det om å skrive en annerledes vinspalte, innføre et vinspråk som folk forstod og skape mestring hos leserne mine. Nå er det like mye formidling i sosiale medier som teller. Å være en synlig merkevare kombinert med et skyhøyt etisk regelverk, er veldig spennende.

Hun fortsetter å formidle vinkunnskap og vinglede på en annerledes måte med både fysiske og digitale kurs, og har også inntatt Instagram og TikTok-universet, og fikk på kort tid 17.000 følgere på TikTok og en økning fra 12.000 til 67.000 på Instagram.

- Det er utrolig artig og jeg når stadig nye vinentusiaster som vil lære mer om vin. Det er mitt viktigste mål; å dele kunnskap og oppleve at det gir mestring. Og ikke minst at det er gøy og lære om vin.  

Foto: Kristoffer Myhre